Ainesosat
Täytekakkupohja 24 cm / 12 palaa (sokeria 0 g, hh alle 1 g / pala)
5 munaa
1,5 dl YesDeli Karppisokeria (Ohje: tee itse tomusokeria)
1,5 dl mantelijauhoja
1,0 dl Whey 100 täysheraproteiinia
2 tl leivinjauhetta
Vadelmatäyte
3 liivatetta
200 g vadelmia
n. 2 rkl tomukarppisokeria
2 dl kermaa
1 prk (200 g) rahkaa
Valkosuklaatäyte
100 g keto valkosuklaata
1 rasia (200 g) Philadelphia-juustoa
2 dl kermaa vaahdotettuna
Tomukarppisokeria maun mukaan
Kuorrutus
1 levy keto valkosuklaata
1 dl kermaa
Valmistusohje
1. Täytekakkupohja (12 annospalaa)
• Vatkaa munat ja Karppitomusokeri kuohkeaksi, noin 5 min.
• Lisää varovasti nostellen muut aineet joukkoon
• Voitele irtopohjavuoka voilla ja mantelijauholla
• Kaada taikina vuokaan ja paista 180 C° noin 25 minuuttia
Kumoa kakku tarjoiluvadille, poista kelmut. Voit kasata kakun myös suoraan paistamassasi kakkuvuoassa.
2. Vadelmatäyte
• Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
• Kuumenna vadelmat ja sokeri kattilassa. Käytä tomukarppisokeria vadelmien happamuuden mukaan.
• Anna kiehua hetki, kunnes marjat alkavat hiukan hajota.
• Sulata liivatteet vadelmien joukkoon. Jäähdytä.
• Sekoita vadelmien joukkoon rahka ja vaahdotettu kerma.
• Levitä täyte alimman levyn päälle. Nosta päälle keskimmäinen levy.
3. Valkosuklaatäyte
• Sulata suklaa varovasti mikrossa.
• Vatkaa suklaa huoneenlämpöisen tuorejuuston joukkoon. Nostele sekaan kermavaahto.
• Levitä seos toiseen täyteväliin, nosta päälle viimeinen osa pohjasta.
Laita kakku jääkaappiin yöksi hyytymään, koristele vasta seuraavana päivänä.
4. Kuorrutus
• Rouhi suklaa astiaan.
• Kiehauta kerma ja kaada suklaan joukkoon.
• Sekoita kunnes suklaa sulaa ja seos on tasaista.
• Hieman jäähtyneenä kaada varovasti kakun päälle.
Reseptin tuotteet
Huom! Lisää ostoskoriin 2 kpl suklaalevyjä!
YesDeli mantelijauho – paras ketoleivontaan!
10,00 €Tuo ketopullan tuoksu kotiisi – kun innostut, niin onnistut!
Whey 100% heraproteiini hiilariton leivonta
19,99 €Vain 0,9 g hiilaria. 99% vähemmän kuin vehnäjauhoissa!