Ainesosat

Voileipäkakku
Adams vaalea leipä
2 pkt Real tummaa leipää 
1 prk Kurkkusalaattia
2 prk Ranskankermaa
1 prk Philadelphia juustoa
Majoneesia
Savulohta
Punasipulia
Ruohosipulia
Tilliä
Sitruunan mehua
2 dl vettä johon sulatettu kalaliemikuutio

Korvaamalla tumman Real -tyyppisen leivän vaalealla Adam’s leivällä saat voileipäkakusta gluteenittoman!

Valmistusohje

  • Leivo ensin Adams vaalea leipä pitkulaiseen vuokaan.
  • Anna jäähtyä mielellään seuraavaan päivään  ilman peittämistä.
  • Leikkaa leipä pitkittäin.
  • Leikkaa siitä kahteen kerrokseen leipä.
  • Leikkaa Real leivän kuoret pois. tästä leivästä tulee kolme palasta aina yhteen kerrokseen.
  • Paloittele savulohi ja sekoita varovasti n. 1/2-1 dl majoneesia,1 dl ranskankermaa ja punasipulia,tilliä tai ruohosipulia. Tästä tulee täyte kahteen kerrokseen.
  • Sekoita 1 dl philadelphiaa ,kurkkusalaattia  ja punasipulia keskenään. Tämä täyte tulee kakun keskelle.
  • Levitä Real leipäpohja pöydälle leivinpaperin päälle. Kostuta pullasudilla molemmin puolin kalaliemellä. Levitä kalatäytettä leivälle.
  • Seuraavaan kerrokseen vaaleaa leipää ja sitten kurkkusalaatti täytettä. Sitten jälleen eri leipä ja kalatäytettä. Viimeiseksi tulee kansi, tämän päälle ei enää laiteta täytettä.
  • Laita leivinpaperi tiiviisti leivän ympärille ja anna seistä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  • Kuorrutukseen voit käyttää majoneesia johon on sekoitettu tuorejuustoa tai ranskankermaa.
  • Koristele esimerkiksi graavilohella, tillillä ja salaatilla.

Reseptin tuotteet

Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!