Ainesosat
Suklaakakkupohja (Adam’s) 24 cm / 12 palaa (sokeria 0 g, hh >1g / pala)
0,5 pkt (72 g) Adam’s suklaamuffinmix
1 muna
75 g maustamatonta jogurttia tai rahkaa
25 g sulaa voita
Valkosuklaa-kahvi tuorejuustotäyte (sokeria >1g, imeytyvää hh n. 1,5 g / pala)
400 g Philadelphia tms tuorejuustoa
1 dl Karppitomusokeria
1 ripaus jauhettua vaniljaa
2 rkl vahvaa kahvia / espressoa
3 liivatelehteä
100 g valkoista sokeritonta leivontasuklaata
2 dl kuohukermaa
Koristeluun (sokeria 0 g, imeytyvää hh 0 g / pala)
Kermatoffee (murskattuna)
Valmistusohje
1. Valmista suklaakakkupohja (12 annosta)
• Mittaa puolet Adam’s muffinmixjauheesta kulhoon
• Lisää muna, rahkaa tai jogurttia ja sulatettu voi
• Sekoita aineet tasaiseksi taikinaksi
• Vuoraa n. 24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla
• Kaada taikina vuokaan ja paista 180 C° noin 15-20 minuuttia
• Anna jäähtyä
2. Keitä kahvia / espressoa
• Tarvitset kakkuun muutaman ruokalusikallisen vahvaa kahvia
• Nauti itsekin kahvit ja jatka virkistyneenä
3. Sulata suklaa
• Sulata valkosuklaa varovasti vesihautessa tai mikrossa
• Anna jäähtyä
4. Valmistele liivate
• Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia
• Purista liivatteesta vesi pois ja sulata liivate kahvitikkaan
5. Vatkaa kerma
• Vatkaa kerma vaahdoksi
6. Valmista juustokakun täyte
• Sekoita tomukarppisokeri ja tuorejuusto tasaiseksi massaksi
• Lisää sulatettu ja jäähtynyt valkosuklaa ja vanilja
• Lisää vielä liivate-kahviseos ja sekoita
• Sekoita lopuksi kermavaahto tasaisesti joukkoon
7. Kokoa juustokakku
• Kaada täyte suklaakakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi
• Peitä muovikelmulla
• Hyydytä jääkaapissa seuraavaan päivään tai 8 väh. tuntia
8. YesDeli vinkit
• Lisää namirouhe kakun päälle vasta juuri ennen tarjoilua
• Älä lisää namirouhetta liian aikaisin (nami sulaa)
Reseptin tuotteet
Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!
Adam’s gluteeniton ja sokeriton suklaakakkumix!
5,99 €Suklaakakku, Mudcake, Sacher? Päätä itse!
Werther’s pehmeät, sitkeät kermatoffeet
3,99 €Klassinen kermamakeinen voista ja kermasta.