Ainesosat

Makaronilaatikko:
400g jauhelihaa
1 pussi kierrepastaa tai makaroonia
1 sipuli
1 liemikuutio
maustepippuria,mustapippuria.suolaa
1 pkt Koskenlaskija juustoa
2 kananmunaa
n. 1 – 1,5 litraa maitoa

Valmistusohje

  1. Paista jauheliha, sipuli ja laita sekaan mausteet
  2. Kiehauta makaronit (saa jäädä hieman koviksi)
  3. Sekoita keskenään makaronit, jauheliha sekä Koskenlaskija juusto.
  4. Riko munat ja sekoita joukkoon maito.
  5. Kaada seos makaronilaatikon päälle ja sekoita varovasti nostellen.
  6. Voit ripotella päälle vielä mantelijauhoja ja voinokareita.
  7. Paista laatikko 175 asteessa noin 45min.

Reseptin tuotteet

Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!