Ainesosat

Kääretorttu
4 kananmunaa
1 dl Karppisokeria
0,5 dl pofiberia
1 dl mantelijauhoja
2 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 prk hilloa
2 dl kuohukermaa
1 prk mascarponea
Vaniljasiirappia

Valmistusohje

1. Valmista kääretorttupohja
• Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
• Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon varovasti nostellen.
• Levitä taikina pellille voidellun leivinpaperin päälle.
• Paista 175 asteessa noin 8 min.
• Pohjan ollessa valmis, kumoa se leivinpaperin päälle jolla on levitettynä Karppisokeria.
• Irroita leivinpaperi (pohjan ollessa kuuma) ja jätä se kevyesti pohjan päälle, ja sen päälle kasteltu keittiöpyyhe jottei pohja pääse kuivahtamaan.


2. Valmista kääretortun täyte
• Vatkaa kerma vaahdoksi.
• Sekoita vaahtoon hillo ja mascarpone kevyesti nostellen.
• Lisää makeutukseksi hieman vaniljasiirappia

3. Täytä kääretorttu
• Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttupohjalle.
• Rullaa torttu ja laita jääkaappiin. (mieluiten jo edellisenä päivänä)

Reseptin tuotteet

Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!