Ainesosat
Kääretorttu
4 kananmunaa
1 dl Karppisokeria
0,5 dl pofiberia
1 dl mantelijauhoja
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 prk hilloa
2 dl kuohukermaa
1 prk mascarponea
Vaniljasiirappia
Valmistusohje
1. Valmista kääretorttupohja
• Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
• Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon varovasti nostellen.
• Levitä taikina pellille voidellun leivinpaperin päälle.
• Paista 175 asteessa noin 8 min.
• Pohjan ollessa valmis, kumoa se leivinpaperin päälle jolla on levitettynä Karppisokeria.
• Irroita leivinpaperi (pohjan ollessa kuuma) ja jätä se kevyesti pohjan päälle, ja sen päälle kasteltu keittiöpyyhe jottei pohja pääse kuivahtamaan.
2. Valmista kääretortun täyte
• Vatkaa kerma vaahdoksi.
• Sekoita vaahtoon hillo ja mascarpone kevyesti nostellen.
• Lisää makeutukseksi hieman vaniljasiirappia
3. Täytä kääretorttu
• Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttupohjalle.
• Rullaa torttu ja laita jääkaappiin. (mieluiten jo edellisenä päivänä)
Reseptin tuotteet
Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!
YesDeli mantelijauho – paras ketoleivontaan!
10,00 €Tuo ketopullan tuoksu kotiisi – kun innostut, niin onnistut!
Sokeriton Karppisokeri – 100% Erytritoli
8,99 €Sokeria ilman sokeria? Kyllä – Karppisokeri on!
Samettinen mansikkahillo -90% sokeria
6,99 €Uskomaton hillo! Ei lisättyä sokeria!
Samettinen persikkahillo -90% sokeria
6,99 €Paras persikkahillo! Ei lisättyä sokeria!
Samettinen punaiset marjat hillo -90% sokeria
6,99 €Paras marjasekoitus! Ei lisättyä sokeria!
Pofiber perunakuitu hiilarittomaan leivontaan
3,99 €Karpin pottua, eli pofiberiä tästä tiskiin!