Ainesosat

100 g YesDeli mantelijauhoja
150 g sokeriton Tahini
100 g Karppisokeri
100 g Tumma sokeriton suklaa
120 g Erilaisia pähkinöitä
2 kananmunaa
1 dl Maitoa/kasvipohjaista maitoa
2-3 rkl Sokeriton vaniljasiirappi

KORISTELU
Karppisokeri Tomu, pinnalle

Valmistusohje

KETO BLONDIE

  • Sekoita munat ja tahini sähkövatkaimella tasaiseksi massaksi.
  • Lisää joukkoon maito ja kuiva-aineet
  • Nostele joukkoon rikotut pähkinät ja suklaarouhe
  • Levitä n. 20 x 25 cm uunivuokaan leivinpaperille
  • Paista 180 asteen uunissa keskivaiheilla n 25-30 min
  • Anna jäähtyä ja leikkaa “blondipaloiksi”
  • Ripottele pinnalle Tomu Karppisokeria!

Reseptin tuotteet

Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!