Ainesosat

3 kananmunaa
150g mantelijauhoja
100g Karppisokeria
50g tummaa sokeritonta kaakaojauhetta
Ripaus suolaa
150g voita
30g pekaaninpähkinöitä (tai muita haluamiasi pähkinöitä)
50g tummaa sokeritonta suklaata (katso valikoimamme)
1tl ruokasoodaa

Valmistusohje

• Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Murskaa pähkinät ja suklaa pienemmiksi paloiksi.
• Vuoraa 20cm x 25cm uuninkestävä vuoka leivinpaperilla.
• Sekoita keskenään mantelijauho, Karppisokeri, kaakaojauhe, suola ja ruokasooda.
• Sulata voi pienellä lämmöllä hiljalleen kattilassa.
• Lisää kananmunat seokseen ja sekoita hyvin. Lisää tämän jälkeen sulatettu voi
pienissä erissä taikinaan.
• Kun taikina on tasaista, lisää sekaan vielä murskatut pähkinät sekä suklaa ja sekoita.
• Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 12-15 minuuttia.

Vinkki:
Halutessasi brownieista ihanan tahmeita, paista niitä 12 minuuttia. Uunituoreina browniet tuntuvat hyvin pehmeiltä, mutta kiinteytyvät jäähtyessään. Ripottele päälle vielä ohut kerros Tomu Karppisokeria ja tarjoile sokerittoman kuohukerman kanssa!



Reseptin tuotteet