Ainesosat
160g mantelijauhoja
40g Tomu Karppisokeria
100g maapähkinävoita (smooth)
50g voita
50g valitsemiasi pähkinöitä
5g/haluamasi määrä kanelia
Ripaus suolaa
Valmistusohje
• Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen ja aseta leivinpaperi valmiiksi uunipellille.
• Yhdistä kuivat aineet keskenään ja varmista että sekoitat ne hyvin.
• Lisää voi ja maapähkinävoi ja sekoita taikinaksi.
• Paloittele valitsemasi pähkinät ja lisää ne taikinaan. Sekoita hyvin.
• Muotoile taikinasta pitkä rulla ja leikkaa siitä 12 samankokoista palaa.
• Pyörittele palat ensin palloiksi ja sen jälkeen litistä ne keksin muotoon.
• Aseta keksit tasaisesti uunipellille ja varmista, että keksien välissä on ainakin 1cm.
• Paista 8min 180 asteessa.
• Anna keksien jäähtyä kunnolla ennen niiden nauttimista.
Nutters keksit säilyvät 2 viikkoa ilmatiiviissä astiassa.
Reseptin tuotteet
YesDeli mantelijauho – paras ketoleivontaan!
10,00 €Tuo ketopullan tuoksu kotiisi – kun innostut, niin onnistut!