Jauhettu 100% psyllium leivontaan

4,99 

105 g

Keto-, vhh- ja gluteenittoman leivonnan “must” juttu!

Saatavilla

Määrä Kappalehinta
2 - 4 4,49 
5 - 11 3,99 
12 + 3,49 

Kuvaus

Psyllium jauhetaan Intialaisen ratamonsiemenen kuoresta ja se on 100 % luonnontuote. YesDelin psylliumjauhe on markkinoiden parasta. Tuote on erittäin hienojakoista ja siten hyvin riittoisaa. YesDeli koekeittiön suosittelee tuotetta – tähän psylliumiin et tule pettymään.

Psyllium on erinomainen gluteenittoman, keto- ja vhh-leivonnan apuaine. Se sitoo kosteutta ja siten lisää taikinan mehevyyttä ja helpottaa taikinan käsiteltävyyttä. Leivonnaisista tulee mehukkampia eikä liian murenevia.

YesDeli psyllium on:
• 100% hiilihydraatiton – 0 grammaa hh / 100 g
• Mauton ja hajuton – neutraali, ei sivumakuja
• Lähes pelkkää kuitua 85%
• Erittäin hienojakoista

Leivonta on psylliumilla on hauskaa. Gluteenittoman, keto- ja vhh-leivonnan taikinasta tulee paljon helpommin käsiteltävää ja kaulitseminenkin on helpompaa. Sopii erinomaisesti hiivalla tai leivinjauheella kohotettaviin leivonnaisiin – psylliumilla on upea kuohkeudenmuodostuskyky.

Saatavissa kolmena eri kokona: 100 g pakkaus, 3 x 100 g säästöerä sekä Kimppa & Leipomo -tilauksena 1,0 kg:n eränä. Soveltuu hienosti myös jälkiruokiin ja muihin herkkuihin, voit mm. korvata kananmunan kakuissa ja pannukakuissa – katso reseptimme!