Karppisokeri L&K -tilaus 3,0 kg

29,99 

3000 g

Kimppaostajat ja leipomot huomio – täältä tukkuhintaan!

Saatavilla

Kuvaus

Tilaa Karppisokeria® Leipomo & Kimppa -tilauksella 3,0 kg kerralla. Leipomoerästä riittää sokeria yhdelle pidempään – tai kerää kavereita ja tilaa erä kimppatilauksena!

  • YesDeli Karppisokeri® on: kuin sokeria makunsa, ulkonäkönsä ja koostumuksen puolesta.
  • Karppisokeri on: sokerin tapaan kiderakenteinen, luontainen, makea aine jota valmistetaan käymisteitse tavallisesta rypälesokerista. Käymisen loputtua uusi sokeriton sokeri suodatetaan, kuivataan ja kiteytetään. Samaa käymismenetelmää käytetään esimerkiksi soijakastikkeen tai jogurtin valmistamiseen.
  • Karppisokeri on: erytritolia jota esiintyy luonnostaan mm. meloneissa, viinirypäleissä ja sienissä sekä käyneissä elintarvikkeissa kuten viinissä, juustoissa ja soijakastikkeessa. 
  • Karppisokeri ei ole: eikä se sisällä sakkaroosia (pöytäsokeria), fruktoosia (hedelmäsokeria), eikä mitään keinotekoista kuten aspartaamia (Canderel) tai sukraloosia (Splenda).
  • Karppisokeri on: mullistava tuote. Kaloriton kuten keinomakeuttajat mutta silti luontainen kuten tavallinen sokeri. Ei samaa laksatiivista vaikutusta joidenkin sokerialkoholien tavoin. 
  • Karppisokerissa ei ole: paakkuuntumisenestoainetta tai muita lisäaineita. Jos tuote paakkuuntuu on se normaalia eikä muuta tuoteen muita ominaisuuksia. Paakku irtoaa itsekseen olosuhteiden muuttuessa.
  • Karppisokeri on: suunniteltu kaikkeen makeuttamiseen, leivontaan ja makeisten valmistamiseen. Hiivalla kohotettavat leivonnaiset vaativat normaalia pidemmän nostatusajan. Karppisokerin makeus on noin 80% sokerin makeudesta.
  • Karppisokeri on: hammaslääketieteellisin tutkimuksin osoitettu antavan hampaille vielä ksylitoliakin paljon tehokkaamman suojan kariesta vastaan!

Valtava määrä leivontaohjeita ja reseptejä löytyy Reseptit -sivultamme!

Karppisokeria on saatavissa kahtena toimituskokona: 430 g normaalikokoinen pakkaus sekä Kimppa & Leipomo -tilauksena 3 kg:n eränä.