hinta!

Paljon paljon paloja 90 (King Konjac 6 pkt)
59,40 € 50,00 €
Maailman kevyin sushi! Tietysti hiilarittomana.
Saatavilla
Määrä | Kappalehinta |
---|---|
1 + | 50,00 € |
Kuvaus
UUTUUS! Nauti sushia niin paljon – ja niin usein kun haluat!
Ja nyt myös edullisesti: tässä erässä paljon paljon paloja, eli 90 kpl! Käytä paketti kerralla – paketit säilyvät kuukausia!
King Konjac, eli KiKo -sushipohja korvaa valkoisen sushiriisin kalorit ja hiilarit. Valmiit sushit nautitaan aivan samalla tavalla, käsin tai puikoilla, kuin riisipalalle valmistettu. Mutta ominaisuuksiltaan KiKo -sushipohjat ovat aivan huikean erilaisia!
Konjak-kasvista valmistettu sushipohja on erittäin vähäkalorista ja täysin hiilihydraatitonta. Paloihin ei lisätä sokeria kuten ”tahmean sushiriisiin” valmistuksessa (sticky glutinous rice). KiKo-pohjan suutuntuma on hieman riisiä kevyempi ja irtonaisempi mutta muuten ne ovat yllättävän samanlaisia. Muutaman nautitun palan jälkeen et edes huomaa nauttivasi lähes kalorittomia sushipaloja!
KiKo -sushipalat on perinteisesti maustettu aidoilla japanilaisilla Tamanoi-riisiviinietikalla ja merisuolalla.
Tiesitkö, että:
• KiKo sushipohja ei sisällä hiilihydraattia ja kaloreitakin erittäin vähän (2 kaloria / pala)
• KiKo sushipohjat säilyvät vähintään 3 kuukautta huoneenlämmössä. Ja avattunakin 10 päivää jääkaapissa.
• KiKo sushipohja ei nosta verensokeria
• KiKo edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina* – vaikutus saavutetaan nauttimalla 6 sushipohjaa (4 g glukomannaania) kerran päivässä.
• KiKo edistää painonpudotusta* osana vähäenergistä ruokavaliota – vaikutuksen saa nauttimalla 2 sushipohjaa (3 g glukomannaania) kolme kertaa päivässä.
• KiKo sushipohja on runsaskuituinen
• KiKo sushipohja ei sisällä gluteenipitoisia viljoja
• KiKo sushipohja ei sisällä allergeenejä
* Tieteellisesti arvioitu. EFSA Journal 2010;8(10):1798
Konjak-kasvi (ison uuniperunan kokoinen mukulakasvi) tuotiin Japaniin yli 500 vuotta sitten Kiinasta. Konjak-kasvi sisältää erityisen runsaasti vatsaystävällistä liukoista kuitua. Japanissa konjak-jauhoista valmistetaan konnyaku-hyydykettä jota käytetään arvostetuissa perinneruuissa. Konnyaku-annoksia kuvaillaan varsinaiseksi lohturuuaksi.
King Konjac edistää yksittäisen ihmisen hyvinvoinnin lisäksi koko maapallon hyvinvointia. Perinteinen riisinviljely aiheuttaa suuria metaanipäästöjä ja kuluttaa huomattavan määrän vettä. KiKo -sushipohja valmistetaan luomuviljellystä konjak-kasvista, joka ei tuota metaanipäästöjä. Lisäksi viljelyssä käytetään erittäin vähän vettä verrattuna riisin viljelyyn.
Konjak-tuotteet tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon perinteiselle riisille ja viljoille, erityisesti niille, jotka etsivät kevyempiä ja terveellisempiä vaihtoehtoja.
Vinkki:
Testaa sushia valmiiksi siivutetulla graavi- tai kylmäsavulohella! Helppoa ja herkullista!
Mistä saan valmista sushia? Katso King Konjac myyntipisteet täältä: www.kingkonjac.com