Sokeriton herkkukirja (2024)

25,00 

Makeuden taikaa ilman sokeria!

Saatavilla

Määrä Kappalehinta
2 + 21,90 

Kuvaus

Makeuden taikaa ilman sokeria!

Tervetuloa makumatkalle, jossa herkuttelu ja terveys kulkevat käsi kädessä! Tässä kirjassa Hellapoliisin herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat saavat uuden makean, mutta sokerittoman muodon.Kaikki reseptit on tehty ilman valkoista sokeria. Sen sijaan ne on luotu luontaisen ja kalorittoman Karppisokerin avulla. Karppisokeria valmistetaan fermentoimalla rypälesokeria, ja sitä on saatavilla lähes kaikista päivittäistavarakaupoista.

Olitpa sitten herkuttelija, joka etsii terveellisempiä vaihtoehtoja, tai kokki, joka haluaa kokeilla uusia, innovatiivisia reseptejä, tämä kirja tarjoaa sinulle inspiraatiota ja makuelämyksiä.Anna Karppisokerin viedä sinut makealle matkalle, jossa herkut eivät ole täytetty sokerin kaloreilla, vaan osoitus siitä, kuinka terveys ja nautinto voivatkukoistaa yhdessä.

Yhdistämällä Kati “Hellapoliisi” Jaakosen mittavan osaamisen ja YesDeli.fi koekeittiön emännän Tia Gauffinin intohimon sokerittomaan leivontaan, olemme luoneet teoksen, joka inspiroi, opastaa ja herättää makuaistisi eloon uudella tavalla. Jokainen resepti tässä kirjassa on huolella valittu ja testattu, jotta voit olla varma niiden onnistumisesta kotikeittiössäsi.

Sokeriton herkkukirja, Kati Jaakonen, Tia Gauffin
Kovakantinen, 141 sivua, Suomi, 2024