UUTTA! King Konjac sushipohja HoReCa 440 kpl (2 x 220)

155,50 

Maailman kevyin sushi! 0,31€ /kpl (alv0)

Saatavilla

Kuvaus

UUTTA! KING Konjac KiKo -sushipohjat nyt saatavilla HoReCa-sektorille!

0,31€ /kpl (alv0)

KING Konjac, eli KiKo -sushipohja, tarjoaa täysin uudenlaisen tavan valmistaa ja tarjoilla sushia ammattilaisille. KiKo korvaa perinteisen sushiriisin, vähentäen merkittävästi annoksen kalori- ja hiilihydraattimäärää, ja 90,4% kuluttajapaneelin maistajista (n=118) antoi sille 4 tai 5 tähteä. KiKo on suunniteltu vastaamaan nykypäivän kuluttajien terveystietoisia valintoja ja kestävän kehityksen vaatimuksia.

Tuotetiedot:

  • Tuote: KING Konjac, eli KiKo -sushipohja
  • Myyntierä: 2 x 220 kpl 1/2 GN rasiaa (yhteensä 440 sushipohjaa)
  • Säilyvyys: Huoneenlämmössä vähintään 6 kuukautta, avattuna jääkaapissa 20 päivää (hyvin suljetussa astiassa)
  • Ainesosat: vesi, konjac- ja kaurakuitu, Tamanoi-riisiviinietikka, merisuola, kosteudensäilyttäjä: erytritoli, stevioliglykosidi steviakasvista
  • Allergeenit: Ei sisällä allergeenejä eikä gluteenipitoisia viljoja
  • Ravintosisältö: 2 kcal / pala, 0 g hiilihydraatteja, runsaskuituinen


Miksi valita KiKo HoReCa-sektorille?

  • Täysin hiilihydraatiton ja lähes kaloriton – täydellinen vaihtoehto terveys- ja hyvinvointitietoisille asiakkaille
  • Nopea ja helppo käyttö – valmiit sushipohjat eivät vaadi kypsennystä tai 7-vaiheista valmistusta
  • Pitkä säilyvyys – vähentää ruokahävikkiä ja helpottaa varastonhallintaa
  • Kestävä valinta – konjac-kasvin viljely ei tuota metaanipäästöjä ja kuluttaa merkittävästi vähemmän vettä kuin perinteinen riisinviljely
  • Monipuolinen käyttö – sopii sushiannoksiin (nigiri ja gunkan maki), poke-bowleihin ja muihin ravintolakonsepteihin


Terveyshyödyt ja lisäarvo asiakkaillesi:

  • Ei nosta verensokeria – soveltuu diabeetikoille ja keto-ruokavalioon
  • Edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina*
    vaikutus saavutetaan nauttimalla 6 sushipohjaa (4 g glukomannaania) kerran päivässä
  • Auttaa painonhallinnassa osana vähäenergistä ruokavaliota*
    vaikutuksen saa nauttimalla 2 sushipohjaa (3 g glukomannaania) kolme kertaa päivässä.


*Konjac-glukomannaanin terveysväitteet on tieteellisesti arvioitu – EFSA Journal 2010;8(10):1798

Vinkki HoReCa-käyttöön: Testaa KiKo -sushipohjaa esimerkiksi graavi- tai kylmäsavulohen kanssa – nopea ja herkullinen annos ilman ylimääräisiä valmisteluita!

Tilaa nyt! Tilaa KING Konjac KiKo -sushipohjat suoraan verkkokaupastamme ja tarjoa asiakkaillesi innovatiivinen, kevyempi sushi-elämys.

Lisätiedot: www.kingkonjac.com