Ainesosat

1 prk Kimchi – kiinankaalisalaattia
1-2 pkt Shirataki nuudeleita
1 pussi Hernistä
2 porkkanaa
Kevätsipulia
Tuoretta chiliä (maun mukaan)
Tuoretta inkivääriä (maun mukaan)
Soijakastiketta
Pähkinäöljyä tai seesamiöljyä
Kasvislientä


Valmistusohje

  • Valuta Kimchi.
  • Huuhtele ja valuta Shirataki-nuudelit.
  • Nesteytä Hernis laittamalla ne 2-3 minuutiksi kiehuvaan kasvisliemeen. Sen jälkeen valuta.
  • Kuori ja viipaloi porkkanat muutaman millin paksuisiksi siivuiksi.
  • Leikkaa kevätsipulista vihreä varsi ja säästä se koristelua varten. Hienonna varsi ohuiksi renkaiksi.
  • Leikkaa kevätsipulin valkoinen osa ohuiksi viipaleiksi.
  • Hienonna chili ja inkivääri.
  • Kuumenna Wok-pannu ja mausta pannu pähkinä- tai seesamiöljyllä. Kun öljy alkaa savuta, kaada se pois.
  • Lisää pannuun hieman uutta öljyä ja lisää ensin chili ja inkivääri, paista niitä noin puoli minuuttia. Lisää sen jälkeen porkkanat ja paista noin puoli minuuttia.
  • Lisää Kimchi ja kuumenna noin minuutti.
  • Lisää Hernis ja paista noin minuutti.
  • Lisää Shirataki-nuudelit ja sekoita, kunnes ne ovat kuumia.
  • Koristele kevätsipulilla.
  • Tarjoile ja nauti!

Reseptin tuotteet

Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!