Ainesosat
1 prk Kimchi – kiinankaalisalaattia
1-2 pkt Shirataki nuudeleita
1 pussi Hernistä
2 porkkanaa
Kevätsipulia
Tuoretta chiliä (maun mukaan)
Tuoretta inkivääriä (maun mukaan)
Soijakastiketta
Pähkinäöljyä tai seesamiöljyä
Kasvislientä
Valmistusohje
- Valuta Kimchi.
- Huuhtele ja valuta Shirataki-nuudelit.
- Nesteytä Hernis laittamalla ne 2-3 minuutiksi kiehuvaan kasvisliemeen. Sen jälkeen valuta.
- Kuori ja viipaloi porkkanat muutaman millin paksuisiksi siivuiksi.
- Leikkaa kevätsipulista vihreä varsi ja säästä se koristelua varten. Hienonna varsi ohuiksi renkaiksi.
- Leikkaa kevätsipulin valkoinen osa ohuiksi viipaleiksi.
- Hienonna chili ja inkivääri.
- Kuumenna Wok-pannu ja mausta pannu pähkinä- tai seesamiöljyllä. Kun öljy alkaa savuta, kaada se pois.
- Lisää pannuun hieman uutta öljyä ja lisää ensin chili ja inkivääri, paista niitä noin puoli minuuttia. Lisää sen jälkeen porkkanat ja paista noin puoli minuuttia.
- Lisää Kimchi ja kuumenna noin minuutti.
- Lisää Hernis ja paista noin minuutti.
- Lisää Shirataki-nuudelit ja sekoita, kunnes ne ovat kuumia.
- Koristele kevätsipulilla.
- Tarjoile ja nauti!
Reseptin tuotteet
Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!
MAXI! Iso 2,0l gluteeniton vähähiilihydraattinen soijakastike
20,00 €2 litraa vähäsuolaista! Ei heti lopu soijakastike kesken!
MAXI! Iso 2,0l vähäsuolainen ja gluteeniton soijakastike
20,00 €2 litraa vähäsuolaista! Ei heti lopu soijakastike kesken!