Ainesosat
Sämpylät
3 dl mantelijauhoja
4 rkl psylliumia
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 tl omenaviinietikkaa
225 ml kiehuvaa vettä
3 kananmunan valkuaista
Valmistusohje
Sämpyläohje
- Sekoita kuivat aineet hyvin keskenään.
- Kiehauta vesi ja lisää seokseen.
- Lisää valkuaiset ja viinietikka vatkaa hetki vatkaimella.
- Seos muistuttaa muovailuvahaa.
- Muotoile kosteilla käsillä pyöreitä sämpylöitä. Ripottele päälle seesamin siemeniä.
- Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 1tunti.
Vinkkejä täyttämiseen
- Hodarin väliin suosittelemme kotimaista, vähähiilarista ja lihapitoista laatunakkia.
- Suosittelemme höysteiksi majoneesia, hamppari- tai valkosipulikastiketta, kurkkusalaattia sekä sokeroimatonta ketsuppia ja sinappia!
- Tuunaa tästä omaan makuusi sopiva lisäämällä esimerkiksi sipulirouhetta tai marinoitua sipulia!
Reseptin tuotteet
Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!
Amerikkalainen klassinen keltainen sinappi
5,99 €Todella laadukas klassinen sinappi!
Jumbopurkki 2,0 l Hellmann’s REAL majoneesia
22,50 €Valmistettu vapaan kanan munista. Täyttä tavaraa!
ALE + TUPLATARJOUS Vähähiilihydraattinen hampurilaiskastike
6,99 €KAKSI YHDEN HINNALLA päiväys 2/22 – käytä 4 kk kuluessa. Tilaa kaksi, saat neljä jne. Lähetämme tuplamäärän.
ALE + TUPLATARJOUS VHH valkosipulikastike
6,99 €KAKSI YHDEN HINNALLA päiväys 4/23 – käytä 4 kk kuluessa. Mökille mukaan! Lähetämme tuplamäärän.
Jauhettu 100% psyllium leivontaan
4,99 €Keto-, vhh- ja gluteenittoman leivonnan “must” juttu!
YesDeli mantelijauho – paras ketoleivontaan!
10,00 €Tuo ketopullan tuoksu kotiisi – kun innostut, niin onnistut!