Ainesosat

KETO MOKKAPALAT
2 kananmunaa
3/4 dl Karppisokeria (hienonna halutessasi tomuksi)
75 g voita (sulatettuna)
150 g ranskankermaa
2 dl mantelijauhoja
1 rkl psylliumia
1 tl leivinjauhetta
3/4 dl kaakaojauhetta
Ripaus suolaa

KUORRUTUS
1 dl kermaa
15 g voita
1/2 dl kaakaojauhetta
3/4 dl Karppitomusokeria
4 rkl vahvaa kahvia
75 g tummaa suklaata
(Manteli &merisuola sopii erinomaisesti)
Vanilija siirappia maun mukaan n. 1 rkl

Valmistusohje

Mokkapalat

  • Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi.
  • Lisää voisula ja ranskankerma. Sekoita.
  • Lisää kuivat aineet.
  • Levitä pienelle pellille tai pyöreään piirakkavuokaan.
  • Paista 175 asteessa n.25min.

Kuorrutus

  • Kiehauta voi ja kerma.
  • Lisää joukkoon Karppisokeri ja kahvi.
  • Ota pois liedeltä ja lisää paloiteltu suklaa ja vanilija siirappi.
  • Sekoittele kunnes suklaa on sulanut.
  • Kaada kuuman paistetun pohja päälle ja laita kylmään tekeytymään.
  • Voit vielä koristella confettirakeilla ja pähkinöillä kun kuorrutus on jäähtynyt.

Tarjoiluehdotus: Lisää mokkapalojen päälle murskattuja YesDelin paahdettuja manteleita!

Reseptin tuotteet

Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!