
UUTTA! Vähäkalorinen hiilariton KIKO-sushipohja, 18 kpl
9,90 €
Maailman kevyin sushi! Tietysti hiilarittomana.
Saatavilla
Kuvaus
UUTUUS! Nauti sushia niin paljon – ja niin usein kun haluat!
King Konjac, eli KIKO -sushipohja korvaa valkoisen sushiriisin kalorit ja hiilarit. Valmiit sushit nautitaan aivan samalla tavalla, käsin tai puikoilla, kuin riisipalalle valmistettu. Mutta ominaisuuksiltaan KIKO -sushipohjat ovat aivan huikean erilaisia!
Konjak-kasvista valmistettu sushipohja on erittäin vähäkalorista ja täysin hiilihydraatitonta. Paloihin ei lisätä sokeria kuten ”tahmean sushiriisiin” (sticky glutinous rice). KIKO-pohjan suutuntuma on miellyttävän irtonainen ja hieman tavallista riisiä kevyempi, mutta muuten ne ovat yllättävän samanlaisia. Muutaman suupalan jälkeen et edes huomaa nauttivasi lähes kaloritonta sushia!
KIKO -sushipohjat on perinteisesti maustettu aidoilla japanilaisilla Tamanoi-riisiviinietikalla ja merisuolalla.
Tiesitkö, että:
• KIKO sushipohja ei sisällä lainaan hiilihydraattia ja kaloreitakin erittäin vähän (alle 2 kaloria / pala)
• KIKO sushipohjat säilyvät huoneenlämmössä. Säilytä avattu pakkaus jääkaapissa ja käytä 5 päivän kuluessa.
• KIKO pakkauksessa on 18 sushipohjaa, eli 2-3 annosta!
• KIKO sushipohja ei nosta verensokeria
• KIKO edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina* – vaikutus saavutetaan nauttimalla 6 sushipohjaa (4 g glukomannaania) kerran päivässä.
• KIKO edistää painonpudotusta* osana vähäenergistä ruokavaliota – vaikutuksen saa nauttimalla 2 sushipohjaa (3 g glukomannaania) kolme kertaa päivässä.
• KIKO sushipohja on runsaskuituinen
• KIKO sushipohja on gluteeniton
• KIKO sushipohja ei sisällä allergeenejä
* Tieteellisesti arvioitu. EFSA Journal 2010;8(10):1798
Konjak-kasvi on ison uuniperunan kokoinen juurimukula jonka käyttö alkoi Japanissa yli 500 vuotta sitten ja se sisältää erityisen runsaasti vatsaystävällistä liukoista kuitua. Japanissa konjac-jauhoista valmistetaan shirataki-nuudeleita ja konnyaku-hyydykettä jota käytetään arvostetuissa perinneruuissa. Konnyaku-annoksia kuvaillaan japanilaiseksi lohturuuaksi.
KIKO-tuotteet edistävat yksittäisen ihmisen hyvinvoinnin lisäksi koko maapallon hyvinvointia. Perinteinen riisinviljely aiheuttaa suuria metaanipäästöjä ja kuluttaa valtavan määrän vettä. KIKO-sushipohjat valmistetaan luomuviljellystä konjak-kasvista, joka ei tuota metaanipäästöjä. Lisäksi viljelyssä käytetään erittäin vähän vettä verrattuna riisin viljelyyn.
KIKO-tuotteet tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon perinteiselle riisille ja viljoille.
Vinkki:
Testaa sushia valmiiksi siivutetulla graavi- tai kylmäsavulohella! Helppoa ja herkullista!
Mistä saan valmista sushia? Katso KIKO-sushin myyntipisteet täältä: www.kingkonjac.com